Lees meer over onze diensten

Verkoop

In het verkoopgedeelte hebben we veel verschillende soorten siergrassen te koop. Siergrassen die geschikt zijn als bodembedekker, als solitair of met spetterende herfstkleuren. Ter plekke kan ik je informeren welk siergras geschikt is voor de situatie in jouw tuin. Eigenlijk is er voor elke situatie wel een geschikt siergras te vinden.

Prairieborderpakketten voor particulieren

Zelf een prairieborder of vaste plantenweide maken is niet eenvoudig. Om het iedereen wat gemakkelijker te maken hebben we zeven uitgekiende borderconcepten ontwikkeld die vanaf 10 m2 besteld kunnen worden

Beplantingsplannen

Ik maak kleurrijke plantengemeenschappen. Een goed werkend systeem van planten en siergrassen zonder extra toevoeging van water of voeding. Sinds 2009 is dat mijn specialiteit. Ik creëer graag mooie borders en tuinen die opvallen door de vele planten en grassen. Die goed op elkaar zijn afgestemd qua groei, vorm en hoogte én een duurzame plantengemeenschap vormen.

Cursussen

De cursussen zijn bestemd voor geïnteresseerde tuinliefhebbers, vakmensen zoals landschapsarchitecten, ontwerpers of hoveniers. Het is ook mogelijk cursussen op maat voor je te realiseren of op locatie. Informeer naar de mogelijkheden!

Groepen

Groepsarrangementen (met koffie/thee, rondleiding e.d.) zijn mogelijk na afspraak. Lees meer over de verschillende mogelijkheden die we te bieden hebben.

Toepassingen

Siergrassen zijn mooi om hun vaak lange, buigzame blad en hun subtiele bloeiwijzen. De enorme verscheidenheid maakt ze geschikt voor allerlei verschillende plaatsen en toepassingen in de tuin.