Verkoop prairieplantensiergrassen

Voor elke situatie in de tuin kun je siergrassen gebruiken. Omdat er zoveel soorten zijn help ik je graag op weg met het maken van de juiste keuze.
Breed aanbod van siergrassen

In het verkoopgedeelte hebben we veel verschillende soorten siergrassen te koop. Siergrassen die geschikt zijn als bodembedekker, als solitair of met spetterende herfstkleuren. Ter plekke kan ik je informeren welk siergras geschikt is voor de situatie in jouw tuin. We hebben soorten die goed in de zon kunnen of in de schaduw, droogte verdragen of juist het liefst wat nat willen staan. Eigenlijk is er voor elke situatie wel een geschikt siergras te vinden.

Mijn eigen grassen en moeilijk verkrijgbare soorten kweek ik zelf. Doordat er ook  soorten direct van collega kwekers ingekocht worden, kan er tegen een aantrekkelijk tarief geleverd worden. Als planten niet op voorraad zijn dan kan ik deze uiteraard voor je bestellen.

Verkoop prairieplanten

Vanwege de grote vraag naar prairieplanten die in onze prairietuin te zien zijn, verkopen we ook een heleboel soorten. Zoals Pygnanthemum, Liatris, Amorpha en Helianthus. Het gaat hierbij om de bijzondere soorten die in een prairietuin echt de sfeer bepalen. De planten worden direct van collega kwekers ingekocht en kunnen daarom tegen een aantrekkelijk tarief aangeboden worden.

Benieuwd welke planten geschikt zijn voor jouw tuin? Ik maak graag specialistische beplantingsontwerpen op maat voor particulieren en bedrijven. Zie onder beplantingsplannen of neem eens een kijkje in mijn portfolio.

Daarnaast zijn er vele kant-en-klare prairieborders te koop voor particulieren. Je vindt ze hier.